Minden típusú – személy-, haszongépjármű, kamion, autóbuszbusz, munkagéphez – első-, hátsó-, oldalüveget forgalmazunk kis- és nagykereskedők részére egyaránt. A leggyakrabban előforduló gépjármű típusokhoz szükséges üvegeket (elsősorban szélvédőket) a raktárkészletünkből azonnal ügyfeleink rendelkezésére tudjuk bocsátani, azok beszerelését is elvégezzük, egyeztetve megbízóinkkal. Ettől eltérő esetben gondoskodunk arról, hogy 1-2 napon belül igény szerint beszerezzük Önnek a szükséges üvegtípust!
 
A minőség jegyében elsősorban original (Pilkington, Sekurit, Sicursive  stb.) és gyári, valamint gyári logó nélküli üvegeket forgalmazunk, de eltérő igény esetén van módunk az üveg beszerzésre egyéb más gyártóktól is.
 
Az autóüvegek beszerelése szakműhelyünkben gyorsan, pontosan, precízen, megbízhatóan és természetesen a beépítéshez szükséges biztonsági előírásoknak megfelelően zajlik, a technológiának 100%-ban elfogadott anyagok felhasználásával. Ma már legfőképpen ragasztott technológiával beépített szélvédőkről beszélünk, amely során a művelet – a beépítés folyamata, illetve a ragasztó száradási ideje miatt – 3-4 órát vesz igénybe. Speciális esetekben ezt az időintervallumot a megfelelő technológiával le tudjuk rövidíteni.
 
Az elvégzett munkára – beépítésre, és az ahhoz a felhasznált anyagokra, – teljes körű garanciát vállalunk, amely korlátlan ideig érvényes.
 

Tovább az árajanlat kéréshez!