CASCO kárfelvételt, és az azzal járó teljes körű ügyintézést vállaljuk biztosított ügyfeleink számára. Cégünk 2002 óta az ország szinte összes biztosítójának szerződött partnere, melyből következik, hogy szakműhelyünkben jogosultak vagyunk helyszíni kárfelvételre. Mindez pedig úgy zajlik, hogy a megfelelő nyomtatványok kitöltése után a szerződött biztosítótársaságnak bejelentjük a kárt, majd ezt követően elvégezzük a javítási munkálatokat. A szükséges dokumentációkkal és a számlázással kapcsolatos teendők minden esetben cégünk és a potenciális biztosítótársaság között zajlik.
 
Ennek eredményeként akár önrész (10-20%) befizetése nélkül is, költségmentesen* tudjuk Önnek a kárt helyreállítani! A Casco kárrendezéshez szükséges dokumentumok, okmányok listája illetve kárbejelentő lapokat a megfelelő logó kiválasztása után PDF formátumban letölthetőek és kinyomtathatóak. Ha az ügyintézéssel kapcsolatban bármilyen további kérdés esetleg felmerülne Önben, kérjük forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik nyitva tartási időben folyamatosan az Önök rendelkezésére állnak.

* Az ÁFA visszaigénylés bizonyos százalékú önrésznél eltérő lehet, ezért az esetleges félreértések elkerülése végett igényét kérem mindenképp jelezze felénk! Szíves megértését előre is köszönjük!
 
Keressen minket alábbi elérhetőségeinken:
 +3630-748-8479
 
 

Szerződött biztosító partnereink

Allianz, Porrsche Biztosítási Alkusz, genertel.hu, Aegon, Union Biztosító, Grupama Grancia Biztosító, Wabard, Uniqa, Posta Biztosító, Generali, K&H

Tovább az árajanlat kéréshez!