Az UNO GLASS KFT.  1993 óta működő családi vállalkozás.

Az üzlet indulásakor kizárólag értékesítésre koncentráltunk, kis- és nagykereskedő ügyfeleinket szolgáltuk ki Csongrád megyében  és a környező nagyobb településeken.

Gyors, pontos, illetve a szolgáltatás érték arányának köszönhetően ügyfeleink és megrendelőink köre rövid időn belül nagy léptékben bővült. Autószalonok, fuvarozó és szállítmányozó cégek, taxis társaságok, autókereskedések által. Ennek hatására szolgáltatásainkat bővítve 1998-ban megnyitottuk beszerelő bázisunkat. Kimondottan autóüveg szerelésre szakosodva annak megfelelő célszerszámokkal és raktározási lehetőségekkel. Az évek alatt szerzett tapasztalatok és eredmények következményeképpen jutottunk el mostani felállásunkig.

Mára az üvegek értékesítésén kívül autóüvegek sötétítése, haszongépjárművek átalakítása, kamionok, buszok speciális megbízásai, munkagépek részére egyedi üvegek gyártását is ellátjuk. 2002 óta az összes nagyobb biztosítónak szerződött partnereként szakműhelyünkben végezzük a CASCO kárfelvételt és teljeskörü ügyintézését.

Az ügyfeleink igényeit figyelembe véve és a jelen piachoz alkalmazkodva további fejlesztéseken és beruházásokon dolgozunk, mellyel még szélesebb körű szolgáltatást tudunk nyújtani ezeken a területeken.

Célunk a már meglévő ügyfeleink pontos, gyors és korrekt kiszolgálása, természetesen garanciával, illetve új ügyfeleinket meggyőzni munkák minőségéről, rugalmasságunkról és gyorsaságunkról.
 
Elsősorban szélvédő és egyéb autóüveg nagykereskedelemre építettük a tevékenységünket. A kedvező beszerzési áraknak köszönhetően - nyugat-európai autóüveg-gyáraktól történik a beszerzés - az eladási árakat alacsonyan tudtuk tartani, ami a forgalmunk nagyarányú növekedéséhez vezetett. Termékeink kizárólag gyári első beszállító által gyártott termékek, amelyek a gyárival azonos minőségűek! 2002-ben kaput nyitottunk a kiskereskedelem előtt is. Ezzel egy időben megnyitottuk az autóüveg beépítő műhelyünket, ahol magas színvonalon, gyári minőségben igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni. Műhelyünkben autóüvegek beszerelését, beázások megszüntetését, kőnyomok javítását és polírozást végzünk. Szélvédőcsere esetén 10 év beázás elleni garanciát vállalunk.

Cégekkel több autó esetén, szerződést kötünk, amely további kedvezményekre jogosít. Teherautók, kamionok üvegezését helyszínre történő kiszállással tesszük gördülékenyebbé.
 
Balesetmentes közlekedést kívánok minden régi és leendő ügyfelünknek.

Cégvezető