Autófóliázás

Autófóliázás

Mindenki megtapasztalta már autójában ülve a szikrázó napsütés hátrányos tulajdonságait: a drasztikusan felmelegedett utasteret, a napsugarak égető, pirító hatását és vakítását, a forró üléshuzatokat stb.

Az autófóliázás egyre elterjedtebb és elfogadottabb köszönhetően azon tulajdonságainak, melyek segítségével a fenti kellemetlenségek kiszűrhetők.

A világ piacvezető fóliagyártója (Solutia Performance Films, Martinsville, USA) által előállított LLumar autófóliák komplex védelmet nyújtanak:

- Késleltetik az autó utasterének felmelegedését, így növelve a komfortérzetet.

- Uv-védő rétegeinek köszönhetően kiszűrik a nap káros sugarait, gátolva a féloldalas lebarnulást és a káros sugarak okozta bőrbetegségek kialakulását.

- A belső tér felmelegedésének mérséklésével tehermentesítik a klímaberendezést, ezáltal energiát spórolunk meg.

- A sötétített üvegek óvnak a kíváncsi szemektől, általuk a szállított értékeink láthatatlanok maradnak.

A LLumar autófólia termékek 3 nagyobb csoportba oszthatók:

  • LLumar ESPRIT autófólia sorozat: A LLumar autófóliák ***-os kategóriája. A mélyszínezett eljárással készülő autófóliák elsősorban optikailag változtatják meg az autók üvegeit. Kétféle árnyalatban (füstszín és szürke) és 7 féle sötétségben kaphatóak, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő fóliát. A LLumar autófóliák legolcsóbb kategóriája, de minőségét a 7 év gyártói garancia is bizonyítja.
  • LLumar Comfort autófólia sorozat: Az autófóliák legkedveltebb szériája, köszönhetően kiváló ár-érték arányának. A metalizált autófóliák magas fémtartalmuknak köszönhetően kiváló hő- és UV-védelemmel rendelkeznek, emellett exkluzív, extravagáns kinézetet biztosítanak a járműnek. A LLumar ****-os autófóliáira 10 év gyártói garancia vonatkozik.
  • LLumar Avantgarde autófólia sorozat: A LLumar *****-os, prémiumkategóriás autófóliái kerámialapú anyagok, melyek amellett, hogy teljes védelmet nyújtanak a nap káros sugaraival szemben, nem korlátozzák a GPS és mobiltelefon használatához szükséges elektromágneses hullámokat. 12 év gyártói garancia egyedülálló az autófóliák piacán.

Különleges igények kielégítésére, egyedi problémák megoldására a 3 általános kategórián kívül is léteznek autófóliák. Autóink és benne található értékeink védelmét egy erősebb biztonsági autófólia telepítésével valósíthatjuk meg, de egyedivé is tehetjük színes fóliák alkalmazásával. Bőrbetegek részére minősített, különleges Uv-védő réteggel ellátott fólia felszerelése biztosíthatja a rájuk különösen káros sugarak elleni védelmet.

Cégünk rendelkezik a gyártó által kiadott, a Magyar Közlekedési Hatóság által elfogadott fóliatelepítési jogosítvánnyal és minősítéssel.

Műhelyünkben az általunk fóliázott autókra a Közlekedési Hatóság által előírt plasztikkártyás műbizonylatot adunk, mely műszaki vizsgán és közúti ellenőrzés során igazolja az üvegek fóliázásának legális voltát.