Autóüvegek forgalmazása és beszerelése

Minden személygépjármű, kisteherautó, kamion, busz és munkagép szélvédőhe oldal vagy hátfalüveg beszerzésével és forgalmazásával foglalkozunk.
A típusok 99%-ban néhány napos szállítási idővel dolgozunk, speciális gépjárművek esetében a beszerzési forrástól függően ez hosszabb időt is igénybe vehet. Jelen igényeknek megfelelően gyári szélvédők beszerzése is napi rutinná vált, néhány napos szállítási idővel tudjuk vállalni.

A legnagyobb üveggyártók partnereként magas minőségű autóüvegeket ajánlunk elsősorban. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, egyedi esetekben alternatív megoldásokat javasolni. 

A beszerzés és értékesítés mellett fő profilunk az üvegek szakszerű beépítése. Időpont egyeztetés mentén, típustól függően általában összesen 3-4 órát vesz igénybe a szerelés és a ragasztó száradása. Ehhez a legkorszerűbb eszközök, anyagok és segédanyagok állnak rendelkezésünkre. Műhelyünk felszereltségét úgy állítottuk össze, hogy a legmagasabb minőségben és a leghatékonyabban tudjunk működni. Ennek köszönhetően tudjuk vállalásainkat és garanciáinkat teljes körűen biztosítani.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje be nekünk.
Megkeresésére hamarosan válasz e-mailben reagálunk.

A fájlok mérete legfeljebb 5 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png pdf.
CAPTCHA
Image CAPTCHA
Üsse be a képen látható karaktereket!

Kapcsolat

6725 Szeged, Textilgyári út 3.
 /unoglass.autouveg


Bankkártya elfogadó hely!

Casco

06.30.7488.479
casco@unoglass.hu