Ismerjen meg minket!

30 éve működő családi vállalkozás vagyunk

Az UNO GLASS KFT. 1993 óta működő családi vállalkozás.

Az üzlet indulásakor kizárólag értékesítésre koncentráltunk, kis- és nagykereskedő ügyfeleinket szolgáltuk ki Csongrád megyében  és a környező nagyobb településeken.

Gyors, pontos, illetve a szolgáltatás érték arányának köszönhetően ügyfeleink és megrendelőink köre rövid időn belül nagy léptékben bővült. Autószalonok, fuvarozó és szállítmányozó cégek, taxis társaságok, autókereskedések által. Ennek hatására szolgáltatásainkat bővítve 1998-ban megnyitottuk beszerelő bázisunkat. Kimondottan autóüveg szerelésre szakosodva annak megfelelő célszerszámokkal és raktározási lehetőségekkel. Az évek alatt szerzett tapasztalatok és eredmények következményeképpen jutottunk el mostani felállásunkig.

Mára az üvegek értékesítésén kívül autóüvegek sötétítése, haszongépjárművek átalakítása, kamionok, buszok speciális megbízásai, munkagépek részére egyedi üvegek gyártását is ellátjuk. 2002 óta az összes biztosítónak szerződött partnereként szakműhelyünkben végezzük a CASCO kárfelvételt és teljeskörü ügyintézését.

Az ügyfeleink igényeit figyelembe véve és a jelen piachoz alkalmazkodva további fejlesztéseken és beruházásokon dolgozunk, mellyel még szélesebb körű szolgáltatást tudunk nyújtani ezeken a területeken. Technikai fejlődéseket követve a modern vezetéstámogató rendszerek ellenőrzése és kalibrálása is feladataink közé tartozik.

Célunk a már meglévő ügyfeleink pontos, gyors és korrekt kiszolgálása, illetve új ügyfeleink táborát bővíteni. 

Balesetmentes közlekedést kívánok minden régi és leendő ügyfelünknek.

Cégvezető

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje be nekünk.
Megkeresésére hamarosan válasz e-mailben reagálunk.

A fájlok mérete legfeljebb 5 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png pdf.
CAPTCHA
Image CAPTCHA
Üsse be a képen látható karaktereket!

Kapcsolat

6725 Szeged, Textilgyári út 3.
 /unoglass.autouveg


Bankkártya elfogadó hely!

Casco

06.30.7488.479
casco@unoglass.hu